Tv2 album 2018

Tv·2’s diskografi – Wikipedia, den frie encyklopædi

StudiealbumRediger · Udgivet: 9. november 2018 · Selskab: Universal, PladeSelskabet – Have A Cigar · Format: LP, CD.

Tv-2 · Tæt Trafik I Herning (CD) (2018) – iMusic

Tv-2 · Tæt Trafik I Herning (CD) (2018)

9. nov. 2018 — Efter tre år er Tv-2 klar med deres 19. studiealbum. Et album fyldt med sange der rækker ud med håb og glæde og ønsket om at rumme nationens …

Efter tre år er Tv-2 klar med deres 19. studiealbumEt album fyldt med sange der rækker ud med håb og glæde og ønsket om at rumme nationens tilstand, lige nu. Rent musikalsk kunne overskriften godt være noget i retning af: Et håndspillet album, uden så meget pis. Tilbage og frem til én af grundtankerne i beatmusik: Det skal være sjovt at spille – og lytte til.Tv-2 har genoptaget samarbejdet med den legendariske engelske producer Greg Walsh, som stod bag bandets største succeser i 80-erne og 90-erne. Efter 18 års pause er han tilbage bag mixerpulten og har sammen med bandet valgt at søge frem mod en enkelhed, en klarhed i udtrykket. Kun det der er nødvendigt skal være der, og så skal det til gengæld kunne høres ! Ny i bandets efterhånden lange historie er produceren, forfatteren, musikeren Kristian Leth som dukker op med en helt ny og uimponeret approach. Osse han har ønsket at finde ind til bandets grundtone og lade de enkelte sange bestemme retningen. Historien må diktere lyden – ikke omvendt. Teksterne søger at udforske den verden vi lever i nu, de vilkår det moderne menneske er underlagt og de nogle gange fortvivlede forsøg vi gør på at få vores liv til at hænge sammen.Udsatte steder, kunne være overskriften. Geografisk og menneskeligt. Fra diskotek Buddy Holly i Sønderborg, til den traumatiserede flygtning på Nørrebro. Fra barndommens gader i et forstadskvarter omkring Caltex stationen, til kvinden i Herning som bryder ud af sit vilkår, fra dagligdagen i Danmark, nærmere bestemt Aarhus V, med duften af kebab i næsen og lyden af fredagsbønnen klingende i ørene til en stærkt erindret køretur gennem Småland med ungerne på bagsædet og Tintin i Tibet på kassettebåndoptageren. På alle planer er tv-2 tilbage. Tæt trafik i Herning er ny energi fra et velvoksent orkester.Skru op !!!/God fornøjelse !

Nyt album fra TV-2: Gedigne popsange med lidt for velkendt …

Nyt album fra TV-2: Gedigne popsange med lidt for velkendt musik | jv.dk

Musikken på TV-2’s nye album, “Tæt trafik i Herning”, er lidt for velkendt, men teksterne favner de fremmede, de uglesete, de oversete – og alle os andre.

Diskografi – TV-2

TV-2 Diskografi

10. nov. 2018 — Det folkekære nationalorkester tv·2 har udgivet et album, der både musikalsk og lyrisk fremstår … Knæk Cancer 2018, TV2 Steffen Brandt.

tv·2: ‘Tæt Trafik i Herning’ – Anmeldelse: Tidsånden er løbet fra …

24.09.2018 / 10:23. De danske musikveteraner inviterer til en eksklusiv lyttersession i dagene op til udgivelsen på deres kommende studiealbum Tæt trafik i …

TV-2 annoncerer nyt album og turné – Gaffa

9. nov. 2018 — View credits, reviews, tracks and shop for the 2018 CD release of “Tæt Trafik I Herning” on … tv-2 – Tæt Trafik I Herning album cover.

tv-2 – Tæt Trafik I Herning (2018, CD) – Discogs

Tæt Trafik I Herning. tv-2. tv-2 – Tæt Trafik I Herning. //cdn.shopify.com/s/files/1/0473/. Info Tracklist Noter. Stand, medie/cover: Ny. Format: LP, Album.

tv-2 – Tæt Trafik I Herning – ACCORD

tv-2 – Tæt Trafik I Herning – Accord

Køb Tæt Trafik I Herning og udforsk andre udgivelser fra tv-2 hos Accord. Shop vinyler og cd’er i både ny og brugt stand hos Accord. Du kan også besøge vores pladebutikker i København.

Keywords: tv2 album 2018, tv2 album 2002